top of page

Úvod do veganské cukrařiny

Stále dostávám otázku "A ono lze dělat cukrařinu bez mléka a vajec?". Ano, jde. A na tomto víkendovém kurzu to ukáži i Vám. Podíváme se na cukrářské řemeslo ze všech úhlů, od pečení až po "vyšší dívčí".

Těšit se můžete na:

a) pečení - připravíme si můj oblíbený Kouglof, naučíme se briošky a brioškové koláčky a samozřejmě si upečete croissanty a čokoládové rolky

b) tartaletky  

c) dorty, dortíky a skleničky

d) makronky

e) servírovaný dezert na závěr

Recepty na tomto kurzu neobsahují žádné živočišné produkty.

Vše co si během kurzu vyrobíte si samozřejmě odnesete domů.

Cena : 6.990 Kč

 

Kapacita kurzu : maximálně 6 osob

Časová náročnost : po oba dny 10.00 - 18.00 (čas ukončení kurzu je orientační)

V ceně jsou zahrnuté nápoje, občerstvení a zapůjčení zástěry.

PetraStahlova_logo_black_transparent.png
bottom of page