Úvod do veganské cukrařiny
Stále dostávám otázku "A ono lze dělat cukrařinu bez mléka a vajec?". Ano, jde. A na tomto víkendovém kurzu to ukáži i Vám. Podíváme se na cukrářské řemeslo ze všech úhlů, od pečení až po "vyšší dívčí".
Těšit se můžete na:
a) pečení - připravíme si můj oblíbený Kouglof, naučíme se briošky a brioškové koláčky a samozřejmě si upečete croissanty a čokoládové rolky
b) tartaletky
c) dorty, dortíky a skleničky
d) makronky
e) servírovaný dezert na závěr
Recepty na tomto kurzu neobsahují žádné živočišné produkty.
Vše co si během kurzu vyrobíte si samozřejmě odnesete domů.
Cena : 6.990 Kč
Kapacita kurzu : maximálně 6 osob
Časová náročnost : po oba dny 10.00 - 18.00 (čas ukončení kurzu je orientační)
V ceně jsou zahrnuté nápoje, občerstvení a zapůjčení zástěry.