top of page

Sametový čokoládový krém

 

Počet skleniček: 4

 

Suroviny:

 

1 balení jemného tofu soft (350 g)

100 g tmavé čokolády 70 %

1 vrchovatá lžička kakaového prášku

60 g agávového sirupu

vanilkový extrakt

kvalitní sůl dle chuti

1 lžíce drcených kakaových bobů

 

Příprava:

Tofu nechte v cedníku okapat, čokoládu opatrně rozpusťte v mikrovlnné troubě

nebo ve vodní lázni. Obě suroviny poté dejte do mixéru nebo robotu, přidejte

kakaový prášek, agávový sirup, vanilkový extrakt a sůl a důkladně promixujte.

 

Rozdělte do čtyř skleniček, posypte kakaovými boby a nechte asi hodinu chladit

v lednici.

 

Dobrou chuť.

čokoládový krém.jpg
PetraStahlova_logo_black_transparent.png
bottom of page