Čokoláda v hlavní roli

Na tomto velmi oblíbeném kurzu si ukážeme několik dezertů, ve kterých hraje hlavní roli právě čokoláda. Obsah kurzu se pravidelně mění v závislosti na mé momentální inspiraci. Většinou se ale můžete těšit na:

a) temperování čokolády - naučíme se jak správně natemperovat čokoládu pro výrobu pralinek a čokoládových dekorací a pak si každý i svoje vlastní pralinky vyrobíte

 

b) čokoládový moderní dortík - ukážeme si jak se dělají moderní čokoládové dortíky založené na minimu korpusu a maximu čokolády. Naučím Vás, jak si vyrobit krásnou lesklou glazuru, se kterou všechny Vaše dortíky budou vypadat naprosto neuvěřitelně.

c) čokoládovou skleničku

 

d) servírovaný dezert

Recepty na tomto kurzu neobsahují žádné živočišné produkty.

Vše co si na tomto kurzu vyrobíte si samozřejmě odnesete sebou domů.

Cena : 3.990 Kč


Kapacita kurzu : maximálně 6 osob

Časová náročnost : 10.00 - 18.00 (čas ukončení kurzu je orientační)

V ceně jsou zahrnuté nápoje, občerstvení a zapůjčení zástěry.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2016 by Petra Stahlová. Proudly created with Wix.com