5. ledna - Dezerty bez lepku a laktózy

Registrace na tento kurz již není možná

Místo a čas

Jan 05, 2018, 10:00 AM – 6:00 PM
Cukrářská škola, I. Olbrachta 2614, 272 01 Kladno, Czechia

O kurzu

Na tomto kurzu se s Vámi podělím o znalosti, které jsem získala během školení v Barceloně u Jordi Bordase - tedy jak připravovat dezerty bez lepku a laktózy, které budou chuťově daleko lepší než jejich méně zdravé protějšky.

Budeme připravovat moderní cukrárenské dezerty, naučíme se péct bezlepkové korpusy či připravovat bezlaktózové krémy a pěny.

Součástí receptů budou vajíčka, kurz tedy není veganský.

Cena : 2.990 Kč

V ceně kurzu jsou nealkoholické nápoje a lehké občerstvení.

Všechny Vámi připravené dezerty si po kurzu budete moci odnést domů.

Kapacita kurzu : maximálně 6 osob

Časová náročnost : 10.00 - 18.00

Registrace na tento kurz již není možná
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2016 by Petra Stahlová. Proudly created with Wix.com