top of page
5. ledna - Dezerty bez lepku a laktózy
Registrace na tento kurz již není možná
Podívat se na další kurzy

Místo a čas
05. 1. 2018 10:00 – 18:00
Cukrářská škola, I. Olbrachta 2614, 272 01 Kladno, Czechia
O kurzu
Na tomto kurzu se s Vámi podělím o znalosti, které jsem získala během školení v Barceloně u Jordi Bordase - tedy jak připravovat dezerty bez lepku a laktózy, které budou chuťově daleko lepší než jejich méně zdravé protějšky.
Budeme připravovat moderní cukrárenské dezerty, naučíme se péct bezlepkové korpusy či připravovat bezlaktózové krémy a pěny.
Součástí receptů budou vajíčka, kurz tedy není veganský.
Cena : 2.990 Kč
V ceně kurzu jsou nealkoholické nápoje a lehké občerstvení.
Všechny Vámi připravené dezerty si po kurzu budete moci odnést domů.
Kapacita kurzu : maximálně 6 osob
Časová náročnost : 10.00 - 18.00
bottom of page